Κυριακή 28 Μαρτίου 2021
Κιντέατα
Υλικά
3 μερίδες
300-400 γρ. τσουκνίδες χωρίς τα κοτσάνια
1 φλυτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
2-3 δοντάκια σκόρδο
Φρέσκο δυόσμο
1/2 φλυτζάνι του τσαγιού καλαμποκάλευρο ψημένο
80-100 γρ Φέτα
3 ποτήρια νερό
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Πλενουμε καλα τις τσουκνίδες και τις βαζουμε να βρασουν με 3 ποτηρια νερο.
Αφου βρασουν και μαλακώσουν, τις σουρώνουμε χωρις να πεταξουμε το ζουμι.
Στη συνέχεια βαζουμε τις τσουκνιδες στο μουλτι αλλα οχι να γινουν αλοιφη....
Βαζουμε τις πολτοποιημένες τσουκνιδες στη κατσαρόλα με το ζουμι που κρατησαμε.
Προσθετουμε το λαδι το σκόρδο,τον δυόσμο το αλατι και το πιπερι.
Αφηνουμε να βρασουν 8-10 λεπτά και προσθετουμε το καλαμποκάλευρο ανακατεύοντας.Κλεινουμε το ματι και προσθετουμε τη φετα.
Georgia Nikolaidou
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου