Κυριακή 28 Μαρτίου 2021
Μπορτς
Υλικά
10 μερίδες
1 κιλό μοσχαρι σπαλομυτα
4 καρότα
2 μεγαλες πατάτες
4 κολοκυθάκια
1 Κρεμμύδι μεγάλο
Σέλινο
Λάχανο άσπρο
Λάχανο μωβ
4 πατζαρια
2 ντομάτες
Λίγο πελτε ντομάτας
1 κούπα λάδι
Αλάτι πιπέρι μπούκοβο ή πιπεριτσα καυτερή
Εκτέλεση
Βράζουμε το κρέας και ταυτόχρονα το ξαφριζουμε. Κόβουμε κρεμμυδάκι και ρίχνουμε την μισή κούπα λάδι, κατόπιν λιώνουμε την μια ντομάτα και μια κουταλιά πελτε ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι το αφήνουμε να βράσει μαζι με το κρέας για μια ώρα σε χαμηλή φωτιά.
Στη συνέχεια έχοντας κόψει ψιλά ψιλά τα λαχανικά σε κυβακια τα ρίχνουμε όλα μέσα στη κατσαρόλα και τα βράζουμε μαζί με το κρέας για μισή ώρα. Προς το τέλος ρίχνουμε το υπόλοιπο λάδι, αλάτ,ι πιπέρι, μπούκοβο σερβίρουμε και καλή σας όρεξη
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου