Κυριακή 28 Μαρτίου 2021
Χαβίτσι με κασέρι
Υλικά
2 κουπες Καλαμπόκισιο αλεύρι
Κασερι ή τυρι τριμμένο αναλογιο εδω δεν ειπαρχει
1 κουταλι της σουπας Αγελαδινο βουτυρο
3-4 κουπες Νερό περίπου
2 κουταλακια αλάτι
Εκτέλεση
Καβουρδιζουμε το βουτυρο με το καλαμπόκισιο αλεύρι και το αλάτι σε μέτρια φωτια
Μόλις αλλάξει χρώμα όχι να το τσιγαρισετε ρίχνετε το νερό και το ανακατεύετε συνέχεια μέχρι να γίνετε σαν κρέμα τότε ρίχνετε και το κασερι ή το τυρί
Και ανακατεύουμε να μη κολλήσει.. Μόλις σφίξει το σερβίρετε ζεστό και μπορείτε να το ταιριάξετε με γιαούρτι άσπρο
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου