Κυριακή 28 Μαρτίου 2021
Υβριστόν
Υλικά
4 μερίδες
500 γραμμάρια υβριστόν
80 γραμμάρια βούτυρο αγελάδος λιωμένο
3 λίτρα νερό
Αλάτι
Τυρί φέτα θρυμματισμένη*
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε νερό, αλατίζουμε και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Ρίχνουμε το υβριστόν και το αφήνουμε να φουσκώσει 3'-10' (ο χρόνος εξαρτάται από το υβριστόν).
Το σουρώνουμε, περιχύνουμε με το βούτυρο, ανακατεύουμε και το σερβίρουμε με φέτα.
Η συνταγή μπορεί να γίνει και σε γλυκιά έκδοση: Αντί για φέτα πασπαλίζουμε με ζάχαρη και κανέλα.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου