Συστατικά
- 4 αυγά
- λίγο βούτυρο,
- 1 φέτα,
- αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
Μέθοδος Εκτέλεσης
Το Φούστορον είναι η Ποντιακή ομελέτα και ήταν στην πατρίδα έδεσμα ιδιαίτερα αγαπητό.
Σε ένα βαθύ πιάτο σπάμε τα αυγά ένα-ένα.
Τα χτυπάμε με τον αναδευτήρα και προσθέτουμε, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη.
Τρίβουμε τη φέτα μέσα στο πιάτο.
Τηγανίζουμε την ομελέτα σε λίγο βούτυρο και τη σερβίρουμε.
Πηγή Φωτογραφιών: xanthipress.gr, athinorama.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου