Κυριακή 28 Μαρτίου 2021
Πίτα Πέρεκ
Υλικά
6 φύλλα πέρεκ
2 ντομάτες ψιλοκομμένες χωρίς πολλά ζουμιά
1 στήθος κοτόπουλο ψητό και ξεψαχνισμένο
1 πακέτο Μανιτάρια λευκά σοταρισμένα
300 γρ κατσικίσιο τυρί τριμμένο με το χέρι
Λιγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Βρεχουμε τα φυλλα και ενα ενα τα βαζουμε αναμεσα σε πετσετες να μαλακωσουν για 10 λεπτα.
Ανακατωνουμε ολα τα υλικα μαζι σε ενα λεκανακι.
Λαδωνουμε καλα ενα ταψι και τοποθετουμε το πρωτο φυλλο.
Βαζουμε λιγο απο το μειγμα.
Προσθετουμε το επομενο φυλλο και βαζουμε παλι απο το μειγμα.
Επαναλαμβανουμε τη διαδικασια για ολα τα φυλλα.
Ριχνουμε λιγο λαδι πανω απο την πιτα και την κοβουμε.
Ψηνουμε στους 200 βαθμους μεχρι να παρει χρωμα.
Ελένη Καραγεώργου
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου