Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021
Κουσκούσ' σούπα
Συστατικά
- ½ φλυτζάνι κουσκούς παραδοσιακό
- 2½ κ.σ. μαργαρίνη ή 100γρ. βούτηρο
- 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 6 φλ. νερό
- αλάτι
- πιπέρι
Μέθοδος Εκτέλεσης
Πολύ απλό, γευστικό και καλό για το στομάχι μας!
Βράζουμε νερό σε μιά κατσαρόλα. Μόλις πάρει 1 βράση βάζουμε το κουσκούσ’.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Υπολογίζοντας με το μάτι εμπειρικά, πριν τελειώσει το βράσιμο του κουσκούσ’, λιώνουμε μαργαρίνη ή βούτηρο σε ένα τηγάνι.
Ρίχνουμε κρεμμύδι και το αφήνουμε έως να πάρει χρώμα.
Τέλος το ρίχνουμε στην σούπα που βράζει και το αφήνουμε για 3-4' να βράσει μαζί.
Το φαγητό μας είναι έτοιμο!!
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου