Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021
Γιοχάδες
Συστατικά
Για τα φύλλα:
- 1 κιλό νερό
- αλάτι
- αλεύρι όσο σηκώσει
Για την πίτα:
- 5 φύλλα
- 200 γρ. τυρί
- 2 αυγά.
Μέθοδος Εκτέλεσης
Ετοιμάζουμε τη ζύμη και ανοίγουμε φύλλα.
Τα φύλλα τα μισοψήνουμε σο σάτζι.
Μπορούμε να ετοιμάσουμε πολλά φύλλα και να κρατήσουμε για μελλοντική χρήση.
Ετοιμάζουμε τη γέμιση ανακατεύοντας το τυρί με τα αυγά.
Σε ένα τηγάνι λιώνουμε λίγο βούτυρο σε μέτρια φωτιά.
Βρέχουμε 2 φύλλα και τα βάζουμε στο τηγάνι γυρίζοντάς τα μέχρι να κοκκινίσουν (κάθε φορά που τα γυρνάμε προσθέτουμε βούτυρο).
Προσθέτουμε τη γέμιση και άλλα 2-3 φύλλα.
Μόλις κοκκινίσει είναι έτοιμη η πίτα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου