Καλώς ήρθατε στον SERRA RADIO καλή σας διασκέδαση

Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

Κοτόπουλο με γιουφκά

Συστατικά - 2 μπούτια κοτόπουλο ή στήθος μεγάλο - ½ κιλό γιουφκά - 2 κουτάλια σούπας μαργαρίνη ή 100γρ. βούτηρο - αλάτι - λάδι - νερό όσο χρειάζεστε για τον βρασμό Μέθοδος Εκτέλεσης Έχουμε έτοιμα τα υλικά μας. Ετοιμάζουμε και ένα ταψάκι. Βραάζουμε το κοτόπουλο για 20΄. Στο ταψί μας ρίχνουμε τον ζωμό από το κοτόπουλο που έχουμε, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι. Στην συνέχεια προσθέτουμε λίγο λάδι, μαργαρίνη ή βούτηρο ανάλογα τι επιθυμούμε, και φυσικά τον ποντιακό μας γιουφκά! Έπειτα ρίχνουμε το κοτόπουλο σε κομμάτια της αρεσκείας μας, έχοντας πρώτα προσθέσει αλάτι και πιπέρι, ξανά ανάλογα με την επιθυμία μας. Το βάζουμε στον φούρνο και το ψήνουμε για 30' στους 180 βαθμούς. Το φαγητό μας είναι έτοιμο για να το απολαύσουμε με ανθρώπους που αγαπάμε! Καλή σας όρεξη με ποντιακές γεύσεις!! Πηγή Φωτογραφιών: pontos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου