Πέμπτη 1 Απριλίου 2021
Κοτόπουλο με γιουφκά
Συστατικά
- 2 μπούτια κοτόπουλο ή στήθος μεγάλο
- ½ κιλό γιουφκά
- 2 κουτάλια σούπας μαργαρίνη ή 100γρ. βούτηρο
- αλάτι
- λάδι
- νερό όσο χρειάζεστε για τον βρασμό
Μέθοδος Εκτέλεσης
Έχουμε έτοιμα τα υλικά μας. Ετοιμάζουμε και ένα ταψάκι.
Βραάζουμε το κοτόπουλο για 20΄.
Στο ταψί μας ρίχνουμε τον ζωμό από το κοτόπουλο που έχουμε, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι.
Στην συνέχεια προσθέτουμε λίγο λάδι, μαργαρίνη ή βούτηρο ανάλογα τι επιθυμούμε, και φυσικά τον ποντιακό μας γιουφκά!
Έπειτα ρίχνουμε το κοτόπουλο σε κομμάτια της αρεσκείας μας, έχοντας πρώτα προσθέσει αλάτι και πιπέρι, ξανά ανάλογα με την επιθυμία μας.
Το βάζουμε στον φούρνο και το ψήνουμε για 30' στους 180 βαθμούς.
Το φαγητό μας είναι έτοιμο για να το απολαύσουμε με ανθρώπους που αγαπάμε! Καλή σας όρεξη με ποντιακές γεύσεις!!
Πηγή Φωτογραφιών: pontos.gr
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου